Най-добрият футболист на България за 2022 г. - Кирил Десподов, записа цял мач

...
Най-добрият футболист на България за 2022 г. - Кирил Десподов, записа цял мач
Коментари Харесай

Десподов с пореден страхотен мач за победа на ПАОК

Най-добрият футболист на България за 2022 година - Кирил Десподов, записа цялостен мач и вкара гол при успеха на клубния си ПАОК с минималното 2:0 в гостуването на тима на Пансерайкос в среща от 25-ия кръг на гръцката Суперлига.

С триумфа отборът от Солун събра актив от 57 точки и е със единствено пункт по-малко от лидера АЕК.Гостите откриха резултата във втората минута от продължението на първото полувреме, когато се разписа Йоанис Константелиас. Голът на Десподов пък падна в изтичащите секунди на постоянното време. След това обаче попадението бе записано като автогол на Петавракис от домакините, предава Спортал. 

Затрудненията пристигнаха от грубите дейности на футболистите на Пансейракос, които накъсваха мача с доста нарушавания, поради което получиха цели пет картона, а двама от играчи бяха изгонени. Първо в 69-ата минута Морейра за повторно бе обагрен в “жълто ”, а седем минути преди края на постоянното време Панайотис Делиянидис бе пратен непосредствено под душовете.

С успеха Десподов и компания наподобява, че излязоха от рецесията на домашна сцена след трагичното отпадане за Купата на Гърция от Панатинайкос и разгрома с 1:4 от другия гранд - Олимпиакос, като това бе втората им поредна победа в Суперлигата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР